Hva er Vaxtra?

Vaxtra er et regnskaps- kundeoppfølging, fakturerings system som er totalt nettbasert. Det betyr at for deg som bruker kan du benytte hele systemet ditt via internett i din vanlige nettleser. Det er ingen ekstra investeringer i maskinvare, dyre ekstra lisenser til flere medarbeidere, eller komplekse løsninger for å ha tilgjengelighet over alt. I og med at du bruker internett for tilgang til systemet, er det automatisk tilgjengelig både fra hjemmekontor, jobben, eller andre steder man måtte være på reise.

 

Vaxtra Pluss logoVaxtra Regnskap Pluss    Kr. 6 900,00 pr/år

Vaxtra Pluss koster deg kun 575,- pr mnd. Inneholder alle funksjoner  du finner i Vaxtra Standard, dessuten ubegrenset lønnssystem, prosjektadministrasjon, nettbutikk og timeregistering med integrerte varelister, og mye mer. Inneholder 1 måneds fri support.

Vaxtra standard logoVaxtra Regnskap Standard    Kr. 4 500,00 pr/år

Vaxtra Standard har en månedsavgift på 375,- , og inneholder alt du trenger for  å fakturere, sende tilbud og registrere ordre, sende faktura, adminstrere lønn for inntil fem medarbeidere, føre diversebilag, ta ut mva-oppgaver og andre rapporter, samt mye mer.

Sentral utkjøring av dokumenter: kr 25,- + porto + mva pr dokument. Faktureres etterskuddsvis.

 

Vaxtra Pluss logoVaxtra Pluss Systemintegrasjonspake 1    Kr. 18 000,00

Vaxtra Pluss systemintegrasjonspakke passer for selskaper med 2-4 medarbeidere som har data i annet system fra før - og skal igang med Vaxtra. Denne pakken inneholder import av data, Inngående balanse, kurs og opplæring for 2-4 medarbeidere. Oppsett av systemet med logoer, artikler og produkter i produktkatalog slik at det bare er å gå i gang med det nye systemet. Pakken inneholder 1 års lisens på Vaxtra Pluss - som fornyes med 6900,- pr år for de påfølgende år. Denne pakken inkluderer 3 måneders fri suport for maks 4 medarbeidere.

 

Vaxtra Pluss logoVaxtra Pluss Systemintegrasjonspake 2    Kr. 25 000,00

Vaxtra Pluss systemintegrasjonspakke passer for selskaper med 5-8 medarbeidere som har data i annet system fra før - og skal igang med Vaxtra. Denne pakken inneholder import av data, Inngående balanse, kurs og opplæring for 5-8 medarbeidere. Oppsett av systemet med logoer, artikler og produkter i produktkatalog slik at det bare er å gå i gang med det nye systemet. Pakken inneholder 1 års lisens på Vaxtra Pluss - som fornyes med 6900,- pr år for de påfølgende år. Denne pakken inkluderer 3 måneders fri suport for maks 8 medarbeidere.